BEDRIJFSINFO

Welkom op de site van het bedrijf dat gespecialiseerd is in de mini-azalea. Jaarlijks worden hier voor U om en bij 1 miljoen azalea’s geteeld, op een totale oppervlakte van 4 ha.

Dankzij een uitgekiend teeltplan kan U van ons doorlopend bloeiende mini-azalea’s bekomen van augustus tot mei. De productie gebeurt op verrolbare tafels, gekoppeld aan een intern transport-
systeem, waardoor planning, onderhoud en arbeid in optimale omstandigheden verlopen.

Registratie onder toezicht van de erkende milieuorganisatie MPS staat er garant voor dat U continu kan rekenen op een milieubewust geteelde azalea.

Alle aandacht gaat naar kwaliteit en service, die samen met de nodige innovatie onze azalea ondersteunen zodat U steeds zeker bent van een kwalitatief hoogstaand product. U kan het ganse seizoen bij ons terecht voor azalea’s in de verschillende kleuren: wit, roze, zalm, rood en gemengde bloem met witte en roze randen. Bekijk gerust ons volledige gamma onder'Assortiment'.
Onder ‘Thema's’ vindt U een aantal creaties naar bepaalde gelegenheden toe waardoor sfeer en uitstraling nog meer benadrukt worden.